Vino toamna aceasta la World Education Fair

world education fair
Share Button

Ne bucuram sa te anuntam ca au inceput inscrierile la cel mai mare eveniment al toamnei, World Education Fair!

World Education Fair este dedicat elevilor si studentilor interesati sa studieze in strainatate. In cadrul evenimentului va asteptam la standul ISIC din Bucuresti, cu reduceri speciale si surprize pe masura, valabile doar pe perioada targului.
Reprezentantii a peste 60 de universitati, licee si centre de limbi straine din strainatate vin sa discute cu familiile din Romania pe:

23 Septembrie 2016 – Timisoara, Hotel Continental

24-25 Septembrie 2016 – Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton

26 Septembrie 2016 – Iasi, Grand Hotel Traian

28 Septembrie 2016 – Constanta, Hotel Ibis

29 Septembrie 2016 – Galati, Hotel Vega

1 Octombrie 2016 – Craiova, Hotel Ramada Plaza

 Evenimentul este deschis pentru toate categoriile de varsta si este absolut gratuit pentru vizitatori.

Inregistreaza-te acum, usor si gratuit!

Totul despre educatia in strainatate la World Education Fair!

Dupa cum ai auzit, sunt multe schimbari atat pe plan international, cat si in tot ce tine de domeniul educatiei la noi in tara. De aceea, pentru a planifica in cunostinta de cauza viitorul educational si profesional personal si/sau al copiilor, este intotdeauna bine sa fii corect informat, pregatit si la locul si momentul potrivite. 

Sub conceptul Educatie 360, World Education Fair este locul unde iti poti planifica intreg parcursul educational, dar si cel de pregatire pentru studiile viitoare si cariera. Poti incepe de la nivelul de studii gimnaziale si liceale pana la cele universitare (licenta, master, MBA), inclusiv toate stadiile de pregatire, dezvoltare si admitere la fiecare program in parte.
Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii online pe pe www.worldeducation.ro, sa printezi tichetul pe care il vei primi pe email (sau il printezi direct la targ) si sa vii sa discuti cu reprezentantii institutiilor de invatamant, alaturi de consultantii IntegralEdu.

Noutati la World Education Fair:

Noi programe de studiu liceal, de licenta, master si MBA in tari precum Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elvetia, Germania – pentru majoritatea fiind disponibile burse si imprumuturi studentesti.
Vezi aici UNIVERSITATILE PARTICIPANTE…

Peste 300 de variante de EduTabere in strainatate, fie de pregatire pentru studii in strainatate sau examene de certificare lingvistica, fie artistice, cu activitati sportive sau de relaxare.
Taberele de grup beneficiaza de 5% discount, doar in cadrul evenimentului!
Vezi aici LICEELE SI CENTRELE DE LIMBI STRAINE…

Inscrieri pe loc la pretestari pentru examenul IELTS, ale prestigioasei institutii Cambridge English Language Assessment destinate tinerilor care vor sa-si testeze cunostintele de limba straina si sa se pregateasca corespunzator pentru examene. Pretestarile sunt gratuite.

Inscrieri la cursuri de pregatire IELTS/Cambridge – cu reduceri speciale de 100 RON, doar in cadrul evenimentului!

Lansare de carte a Cambridge Occupational Analysts, special destinata tinerilor preocupati de viitoarele lor studii si de cum sa le aleaga corect pentru cariera lor. IntegralEdu este centru autorizat si reprezentant exclusiv in Romania a testelor de orientare profesionala oferite de COA.
Teste de orientare educationala si profesionala au un pret promotional doar in cadrul World Education Fair!

Tabara de karting in Italiaproiect unic care include atat activitati ce dezvolta latura fizica a copiilor, cat si activitati de dezvoltare personala, dezvoltat de Constantin Raileanu, multiplu campion national de karting, absolvent al scolii de pilotaj La Filierre FFSA, Le Mans, Franta. IntegralEdu isi propune in fiecare an sa aduca cate un program sportiv de performanta nou si sa sustina tinerii romani care practica sportul in Romania si peste hotare. 

Workshop-uri si prezentari dedicate, cu sfaturi pentru redactarea unei scrisori de motivatie, pentru planificarea bugetelor, despre diversitatea sistemelor educationale din afara Romaniei, sustinute de reprezentantii IntegralEdu si ai institutiilor prezente, din strainatate.

Programe Work & Travel USA pentru studenti  – cu reduceri speciale de 100$ si extra beneficii pentru posesorii de card ISIC.

Vezi aici mai multe detalii despre eveniment

Asteptam sa ne vedem cu drag la World Education Fair!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *