Dezvoltare personală și profesională alături de ISIC

dezvoltare
Share Button

Importanța dezvoltării personale și profesionale 

După cum bine știi, cu legitimația ISIC beneficiezi de numeroase reduceri și oferte din toate domeniile, așa că ne-am gândit să îți facem un scurt ghid care să te ajute să descoperi cum poți profita de acestea atât în dezvoltarea personală cât și în cea profesională. 

Reducerile pe care ISIC ți le oferă pentru dezvoltare personală și profesională 

Cu toții avem lista aia de cărți pe care vrem neapărat să le citim, dar de fiecare dată când vrem ne facem timp de ele, ajungem la concluzia că sunt mult prea scumpe pentru a le achiziționa și așa ajungem să amânăm momentul pentru când bugetul va fi în favoarea noastră. Ei bine, acum a venit momentul să revii la acea listă, deoarece cu legitimația ISIC beneficiezi de reduceri de până la 45%  la orice comandă!  

Elefant.ro îți oferă reduceri de 30% la orice carte comandată și 40% la E-books, iar după cum bine știi, acolo găsești numeroase cărți de dezvoltare atât personală cât și profesională. 

Librarul Dulimex promovează lucrările educative și de dezvoltare adresate elevilor, studenților și a profesorilor și îți oferă 5% reducere. 

Librăriile Cărturești din Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Ploiești, București și Constanța oferă 10% reducere la orice carte cumpărată din magazin sau online. 

Librăriile Litera dețin peste 4000 de titluri din toate domeniile, inclusiv de dezvoltare și îți oferă reduceri de 45%. Atenție, reducerile nu se aplică la cărțile care sunt deja reduse. 

Editura Nemira, una dintre primele edituri particulare din România, oferă elevilor, studenților, tinerilor și profesorilor reduceri de 35%la orice carte achiziționată. 

În cazul în care ești pasionat de limba engleză și de exerciții de dezvoltare a limbii, dar și educația britanică, British Council îți oferă 10% reducere la abonamentele din cadrul librăriei lor, iar Fischer International 10% reducere la toate produsele! 

De asemenea, pe lângă cărți, noi îți oferim și numeroase oferte la cursuri:  

Cei de la Learn&Go organizează diferite workshopuri, cursuri de dezvoltare personală și profesională și 50% reducere pentru orice deținător de card ISIC, IYIC și ITIC. 

A Best Interactiv, Echo și IntegralEdu îți oferă reduceri de 10% la cursurile de limbi străine, iar Centrul Cultural German din Timișoara oferă 7% reducere la cursurile de germană pentru cei care au card IYTC și 10% reducere pentru cei care au card ISIC și ITIC. 

Dacă ești pasionat de IT, cei de la Dast Systems acordă reduceri de până la 30% la toate cursurile, iar ECDL îți oferă 50% reducere la eliberarea certificatului și 15% reducere la toate modulele și cursurile ECDL organizate de Institutul Bancar Român. 

Acestea sunt doar o parte din ofertele noastre, dar dacă ești interesat să descoperi mai multe, te invităm să accesezi secțiunea de Oferte și Reduceri din cadrul site-ului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *