Călătorește inteligent cu legitimația ISIC

Călătorește
Share Button

Călătorește cu ISIC prin Europa și profită de oportunități!

Călătorește cu ISIC și indiferent că vrei să pleci într-o excursie în altă țară, pleci un semestru cu Erasmus, sau îți faci studiile complete în străinătate, legitimația ISIC este un must pentru tine și experiențele tale. Jos, ți-am făcut un scurt ghid pentru a-ți face o idee cam care sunt ofertele de care poți profita (P.S. acestea sunt doar câteva dintre ele, pentru și mai multe informații de asteptăm pe site-ul nostru, secțiunea “Reduceri în lume“).

În primul rând, este important să știi că cei de la Eurolines oferă 15% reducere la biletele de autocar și cele de avion tuturor studenților și profesorilor care dețin legitimația ISIC. În al doilea rând, dacă încă îți dorești excursia aia într-un loc exotic, dar încă nu ți-ai făcut timp pentru ea, sau ai tot amânat-o din lipsa banilor, cei de la Travel 4Fun s-au gândit să-ți ofere 25% reducere la pachetele de transport pentru Grecia și 10% la pachetele de călătorie din alte țări, indiferent de locație.

Acum că știi unde poți găsi reduceri pentru a călători mai ieftin, urmează următorul pas: unde mă cazez? Ei bine, aici ai nenumărate soluții, în funcție de țara și orașul pe care le alegi. Călătorește cu ISIC și dacă te interesează să te cazezi în Berlin, Germania, vei vedea că reducerile variază între 5 și 10%, atât în cazul hostelurilor cât și a hotelurilor. Pe lângă asta, dacă ești sportiv sau doar îți place să te plimbi mult și vrei să faci un tur al Berlinului, cu legitimația ISIC îți poți închiria o bicicletă cu 20% mai ieftin.

Dacă optezi pentru Paris, pe lângă ofertele de cazare, acolo vei găsi multe reduceri la teatru, muzee (cum ar fi “Musée du Louvre“) și cinematografe, dar și la diferite restaurante, asta dacă vrei să încerci specialitățile. Pomme de Pain oferă meniuri speciale pentru studenți, Pizza Pino en France acordă 30% reducere la orice pizza, iar cei de la Sushi yaki îți oferă un meniu de Sushi la doar 9.5 euro.

De asemenea, dacă alegi să pleci într-o țară nordică, precum Danemarca, acolo vei găsi diverse reduceri indiferent de oraș. În Aalborg sunt multe discounturi la abonamentele pentru sală, precum Fitness DK, care oferă 28% reducere, dar vei găsi și la teatru sau la restaurante. Iar în Copenhaga nu vei avea cum să te plictisești când vei descoperi numeroasele oferte la muzee, cinematografe, baruri de toate genurile, biciclete de închiriat și multe altele. De altfel, Danske Bank din Copenhaga, oferă pe baza legitimației ISIC la orice card făcut și o asigurare de călătorie în Europa, pe lângă reducerile de 70% la taxa anuală de student.

Care este țara pe care tu vrei să o vizitezi anul acesta? Oricare ar fi ea, ia-ți legitimația ISIC cu tine și profită de oferte!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *