Answear si ISIC iti pregatesc tinuta de toamna

answear
Share Button

Odata cu inceputul noului an scolar, totul a devenit foarte haotic si nimeni nu mai stie ce sa faca prima data. Daca tocmai ai intrat la facultate, trebuie sa iti cunosti profesorii, colegii, sa iti descifrezi orarul si sa identifici toate salile de curs. Daca esti deja student, stii deja cum merge treaba si te concentrezi pe altele. Si totusi, inainte de a face toate astea, cu ce te imbraci? Ei bine, ISIC si Answear s-au gandit la tine si ti-au pregatit niste oferte unice pentru tine si tinuta ta, tocmai ca tu sa treci prin  probleme cu stil.

De unde sa incepi? In primul rand, transforma-te in posesor de ISIC, adica intra pe site-ul nostru si fa-ti comanda de cea mai cool legitimatie. Apoi, intra pe Facebook si da-ne un like, pentru a fi la curent cu toate beneficiile create special pentru tine.

Acum, ca sa iti sarim putin in ajutor, te anuntam ca incepand cu luna octombrie, cei de la Answear ofera studentilor care detin legitimatia ISIC 20% reducere la articolele de imbracaminte si incaltaminte care iti fac cu ochiul, iar pentru articolele deja reduse inca 5%. Simpatic, nu? Tin sa mentionez ca nu conteaza ce articole vrei sa achizitionezi, tot ceea ce este important este sa prezinti legitimatia, iar reducerea ti se va aplica pe loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *